Ihan ensimmäiseksi pahoitteluni, en keksiny mitään muita kuvia tähän ekaan postaukseen, nii laitoin sitten tuon meitsin katin. Olisha se muuten aika tylsän näköne!! Kuvassa siis höpsö Mussu-kissa.

jjooo. Päätin nyt itekki alottaa tämmösen blogin, ku ei tuota kunnon perinteistä päiväkirjaakaa jaksa enää käyttää. Ja sitä paitsi sinne tulee kirjoteltua aina sillon tällön. Mutta nyt lupaan ja vannon, että kirjottelen tänne ainaski kahden päivän välein. älkää ihmetelkö, miksi blogin nimi on ketuntassu juolahti vaan päähän, ja koska eläimet on muutenki niin lähellä sydäntä.

Perjantaina, eli 25.3. aukesi Ouluunkin se odotettu Ginatricot!!!!! No en minä kuitenkaa sillon avajaispäivänä sinne lähtenyt, ihmisiä oli perjantainaki jo ihan kiitettävästi .. No mutta kyllä sieltä muutama kasa vaatteita mukaan lähti, ja tuumailtiin siinä siskon kans että yks huono puoli siinä liikkessä on; rahat loppuu. Ja vielä ku sinne tulee joka viikko uutuuksia niin tuleehan siellä käytyä sitte pariinki otteeseen viikossa. No mut eipä siinä mitään, kiva että tuli! Nii ja hei muuten voisinki tästä laittaa pari kuvaa vaatteista jotka ostin!! :) 

 

Tuommoset kahenkympin farkut ja kiva pusero lähti mukaan, mut toki ostin paljon muutaki! ♥  Hihi, ens viikolla ehkä vois taas mennä käväsemään kapessa.

Ratsastamassa en oo taas käyny viikkoon, ens viikkoki menee sitte mökillä torstaina, pitää perua tunti. : (  Mutta sitten taas uudestaa mennää kahen viikon päästä!

Mites muuten ois jos laittas tänne jotain hius-/meikkivinkkejä?? No ei mulla sillee kauhiasti niitä oo, mutta kyllä sitä aina jokunen kiva vois olla jaettavana. Kuviakin voin laittaa.

Kuvista tuliki mieleeni, että kun tossa ennen joulua ostaa päräytin Canon EOS 500D digijärkkärin, nii nyt ois tulossa 550D,

mut ei se harmita, 18mpx olis tukkinu jo tän läppärin kokonaa 8D

ei kai mulla sitte muuta, ku että kuut nait niille jotka menee tähän aikaa nukkumaa ja muille moro.