Tänää oli koulussa sitte taas kuvista, piirrettiin jotain ihmisen mittasuhteita tai harjoteltii niitä. Kait nuo mulla iha hyvi onnistu, ainaki ope kehu, niinku kehu sitä mun reliefiäki, eli kohokuvaa. Oon ite suht tyytyväinen siihe jaja tykkään siitä ♥ voin laittaa sitte kuvan ku saan kotiin 

Tänään ku kävelin kouluun nii oli kyllä yks kauheimmista loskakeleistä ikinä! Laitanpa tuohon yhen ottamani kuvan, kunnon paukkupakkastalvella.

Nallikari talvella 2010

Ja hei, niitä meikkivinkkejä plus muita kauneusvinkkejä tulee sitten ku ehdin kasata niitä ja ottaa kuvia. Voin esimerkiks laittaa vaikka viikon meikin/hiustyylin ym. siihen tyyliin. ja kuvat sun muut ohjeet miten tehään jne. Mutta nyt on ainaki historian koe keskiviikkona, pitää lukee ja harjotella, niin en oo varma tuleeko tällä viikolla vielä, huomenna katotaan jos lukemiselta ehdin jotaki saada aikaan.

 

Nykyään ku lukee noita kaikkia nettikeskusteluja, varsinki näillä tyttöjen foorumeilla niin esim. Miss Mixiläisillä ja Demittäjillä on joku ihme kiista kumpi on parempi lehti, sivusto yms. toisaalta aika naurettavaa, mutta toisaalta lapsellista ja säälittävää. näkee siellä myös aika provoja juttujaki.. en minä tiiä, mut ite ainaki vaan haluisin keskustella siellä iha normisti ja sillai. 8D

Toisekseen, otan aiheeksi Justin Bieberin. itse en tykkää sillä tavalla, mutta toiset tykkää toiset ei. (fail, luulin sitä ekan kerran tytöksi) mut tuntuu siltä että tämä bieber ois niinku uusi Zac Efron, jota kaikki pikkulissut fanittaa.

 Huh, kylläpä tähän maanantain postaukseen mahtuuki paljon tekstiä. Huomenna voisin vaikka laittaa kuvia meikkipussin sisällöstä, jos vaan kiireiltäni ehdin.  mut joopasejoo (iskä sanoo aina noin) :D en kai tähän enää muuta keksi, laitanpa vielä twiggyn kuvan vielä loppuun, koska se on nimittäin ihan hitsin nätti !